A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

Навчання продовжується !!

Продовжуємо навчатися та діяти для здоров'я! 21-22 вересня сімейний лікар Сенчанської АЗПСМ Байда Т.О. та медична сестра Рожко Л.М. відвідали тренінг в м. Полтава організований Україно-швейцарським проєктом . Тренінг надав практичні інструменти та знання для ефективної роботи медичної команди у профілактиці та ранньому виявленні таких хвороб як гіпертонічна хвороба, цукровий діабет, бронхіальна астма та ін.

14:16 22.09.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», який пройшов під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою».

Щорічно у третю суботу вересня проводиться наймасштабніша екоподія року - Всесвітній день прибирання. Колектив КНП "ЦПМСД Сенчанської сільської ради" долучився до даного заходу на території Сенчанської територіальної громади.

14:17 21.09.2023

А наш колектив здобуає нові знання !!!!

19- 20 вересня сімейний лікар Сенчанської АЗПСМ Сєдова Г.К , медична сестра Нагула Л.В. та медична сестра Корсунівської АЗПСМ Балацька -Доленко Ю.І.відвідали тренінг по впровадженню PEN протоколів, організований Україно- Швейцарським проєктом "Діємо для здоров'я".

14:15 18.09.2023

Шкільний ланч-бокс

Багато українських школярів в умовно безпечніших містах вперше за кілька років повернулися за парти, де попри війну триває впровадження реформи шкільного харчування. Це дуже важливі зміни, тож закликаємо батьків звертати увагу на те, чим годують дітей у шкільних їдальнях, та на те, що пропонують у буфетах.

14:11 09.09.2023

Розвінчуємо міф

Розвінчуємо міф, що сімейний лікар має пам’ятати всіх своїх пацієнтів. Це не так.

14:10 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень