A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

ЯК ПРАВИЛЬНО ОРГАНІЗУВАТИ НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС: ВПРАВИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Незабаром для українських школярів стартує новий навчальний рік, тож варто нагадати, як правильно організувати режим цього процесу. Він має включати чергування різних видів діяльності та відпочинку. Шкільні заняття передбачають поєднання психічного, динамічного та статичного навантаження на окремі органи та на весь організм у цілому.

13:23 28.08.2023

Довкола нової системи реабілітації циркулює безліч міфів.

Довкола нової системи реабілітації циркулює безліч міфів. Частина з них – не про активну реабілітацію, а про «чудодійні» апаратні методи, які обіцяють перетворити складний і тривалий процес активного відновлення пацієнта на відпочинок.

13:20 28.08.2023

"Ми не чекаємо! "

"Ми не чекаємо! "- так звучить цьогорічний девіз в боротьбі з вірусними гепатитами .

13:36 23.08.2023

Шановні пацієнти нашого закладу!

В умовах повномасштабного вторгнення нам важливо піклуватися про своє психічне здоров'я , адже воно впливає і на наш фізичний стан, викликаючи або погіршуючи перебіг багатьох хвороб . Підтримувати своє психічне здоров'я ви можете самостійно - використовуючи вправи на релаксацію, дотримуючись правил здорового способу життя. А для вашої зручності в межах програми #ти_як розроблено такий додаток на телефон,який допоможе отримати більше знань та самодопомоги. Такий додаток ви знайдете в кожній амбулаторії нашого центру.

13:30 10.08.2023

В Україну повернулася екстремальна спека, а це означає, що ризиків для здоров’я побільшає.

Якщо ваші близькі належать до груп ризику, поцікавтеся, чи п’ють вони достатньо води, чи потрібна їм допомога. Залишайтеся на зв’язку з тими, хто може бути під ризиком погіршення здоров’я внаслідок спеки, частіше цікавтеся їхнім самопочуттям.

13:25 09.08.2023

Оголошення!!!

Шановні пацієнти закладу КНП "ЦПМСД Сенчанської сільської ради" доводимо до вашого відома інформацію щодо зміни графіку роботи сімейних лікарів нашого закладу.

13:32 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень