A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дифтерія. Вакцинація - єдиний захист від ускладнень захворювання

У Київській області 73-річна жінка померла від дифтерії. 29 грудня 2023 року хвора була госпіталізована до лікарні, проте її життя не вдалось врятувати через довготривале самолікування й ускладнення, що виникли внаслідок хвороби. Також з'ясовано, що у померлої відсутні щеплення.  

13:43 04.01.2024

Візьми участь у всеукраїнському опитуванні "А ти займаєшся спортом?"

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення , у тому числі внутрішньопереміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої активності та спорту.

15:51 02.01.2024

19.10.2023 р. "Містечко здоров'я" в нашій ОТГ

19.10.2023 року в с.Сенча функціонувало "Містечко здоров'я" . Робота його була спрямована на те , щоб привернути увагу до проблеми серцево - судинних хвороб, цукрового діабету, онкологічних хвороб саме в контексті їх профілактики. Окрім цього на заході було проведено тренінг з надання базової підтримки життя, де кожен бажаючий міг навчитися коректно надавати допомогу людям без свідомості та при вдавленні.

16:25 19.10.2023

Куди звертатися , якщо вимагають заплатити за безкоштовну послугу?

Лікарня надає медичну допомогу за договором із НСЗУ? А у пацієнтів вимагають купувати ліки, які є в Національному переліку основних лікарських засобів, або радять сплатити за послуги, які покриває Програма медичних гарантій? Це порушення прав пацієнта. Тож залишайте скаргу!

15:02 03.10.2023

Навчання продовжується !!

Продовжуємо навчатися та діяти для здоров'я! 21-22 вересня сімейний лікар Сенчанської АЗПСМ Байда Т.О. та медична сестра Рожко Л.М. відвідали тренінг в м. Полтава організований Україно-швейцарським проєктом . Тренінг надав практичні інструменти та знання для ефективної роботи медичної команди у профілактиці та ранньому виявленні таких хвороб як гіпертонічна хвороба, цукровий діабет, бронхіальна астма та ін.

14:16 22.09.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», який пройшов під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою».

Щорічно у третю суботу вересня проводиться наймасштабніша екоподія року - Всесвітній день прибирання. Колектив КНП "ЦПМСД Сенчанської сільської ради" долучився до даного заходу на території Сенчанської територіальної громади.

14:17 21.09.2023

А наш колектив здобуає нові знання !!!!

19- 20 вересня сімейний лікар Сенчанської АЗПСМ Сєдова Г.К , медична сестра Нагула Л.В. та медична сестра Корсунівської АЗПСМ Балацька -Доленко Ю.І.відвідали тренінг по впровадженню PEN протоколів, організований Україно- Швейцарським проєктом "Діємо для здоров'я".

14:15 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень