A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

Паліативна допомога в нашому закладі !

Дата: 04.10.2023 15:47
Кількість переглядів: 7

Паліативна допомога тепер близько! Наш заклад надає послуги за пакетом «Мобільна паліативна медична допомога дорослим та дітям», тож задекларовані в нашому закладі пацієнти можуть отримати її безкоштовно.

В нашому закладі працює мультидисциплінарна команда фахівців , які надають допомогу важкохворій людині за місцем її перебування , тобто вдома.  Так команда приїздить до пацієнта не рідше одного разу на місяць, а також звязується за допомогою засобів телекомунікації не менше одного разу на місяць. До складу команди входить 2 сімейні лікарі , медична сестра та психолог. Задачею паліативної допомоги є забезпечення достатнього знеболення хворим, які цього потребують , допомога з пролежнями , задишкою та іншими важливими симптомами , які часто турбують важкохворих. Окрім цього надання психологічної допомоги хворим та особам , які виконують роль доглядачів, адже психічне здоров’я має велике значення для забезпечення гідності людини.

Щоб отримати мобільну паліативну допомогу безкоштовно потрібно мати електронне направлення від свого сімейного лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень