A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», який пройшов під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою».

Дата: 21.09.2023 14:17
Кількість переглядів: 195

Щорічно у третю суботу вересня проводиться наймасштабніша екоподія року - Всесвітній день прибирання. Колектив КНП "ЦПМСД Сенчанської сільської ради" долучився до даного заходу на території Сенчанської територіальної громади.

Екоподія не лише лишила по собі чисту територію закладів охорони здоров"я,  бо ж учасники дійсно мали нагоду довести свою активність і завзятість, якої українцям не позичати. У Всесвітній день прибирання працівники структурних підрозділів КНП "ЦПМСД Сенчаської сільської ради " продемонстрували силу, єдність і дбайливе ставлення до осередку робочих місць  та праці і вшанування традицій.

Тож дякуємо всім за результативний день на свіжому повітрі! Зелений фітнес обов’язково винагородить кожного міцним здоров’ям і гарним настроєм. Хай небо буде мирним, Україна – чистою, а світ – ошатним і приязним до всіх, хто любить життя і піклується про його якість!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень