A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

Розповідаємо про деякі моменти

Дата: 05.09.2023 14:08
Кількість переглядів: 7

, на які треба звернути увагу вже протягом першої розмови-знайомства з лікарем/кою:

📌 Ставлення лікаря/ки до вакцинації чи не найкраще говорить про його/її кваліфікацію.

Наразі щеплення є найкращим, а часто і єдиним способом захисту від кількох десятків інфекційних хвороб. Можна дискутувати про оптимальні графіки, виробників, нові розробки, але заперечувати необхідність вакцинації гарний спеціаліст не може.

Профілактика інфекцій — це та база, яку має забезпечити вам сімейний/а лікар/ка. Міфи про аутизм від щеплень, “навантаження” для імунітету чи непотрібність вакцин взагалі — потужний червоний прапорець.

📌 Призначати гомеопатичні препарати адекватний/а лікар/ка не може.

Гомеопатія не працює ніколи і за жодних станів, адже не містить діючих речовин. Якщо захворювання не серйозне, або ж скарги викликані тривожністю, то гомеопатичні засоби можуть працювати як плацебо. Тобто людина, яка їх приймає, навіює собі впевненість в позитивному ефекті — і їй дійсно може стати легше. Та при серйозніших хворобах застосування гомеопатії призводить до оманливих надій, втрати дорогоцінного часу та грошей.

Повний текст матеріалу традиційно публікуємо на сайті. Читай та ділись із близькими.

А якщо в тебе є питання про сімейну медицину, залишай їх у коментарях. Ми обов'язково спробуємо на них відповісти у наступних матеріалах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень