A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Сенчанської сільської ради" Полтавської області

Проєкт "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громад".

Дата: 28.08.2023 15:12
Кількість переглядів: 108

Даний Проєкт впроваджується Міжнародною Організацією з Міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Працівники КНП "ЦПМСД Сенчанської сільської ради" Барчук Юлія та Куць Світлана взяли участь в даному Проєкті для розширення своїх знань та використання в роботі.

Після участі в даному Проєкті Сенчанській громаді було надано  планшети для збору і аналізу даних, а також програмне забезпечення, необхідне для роботи цих девайсів.

Надання вказаної допомоги стало можливим завдяки успішному проходженню працівниками КНП "ЦПМСД Сенчанської сільської ради"  та працівниками інших закладів, декількох тренінгів та було здійснено в рамках проєкту МОМ «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громад».

Адже отримані знання допоможуть в впровадженні нових медичних послуг, покращать роботу нашого закладу та допоможуть більш якісно провести збір даних . IOM Ukraine CO «Light of Hope»/БО «Світло надії»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень